main
image1 image2

Informatie

Programma Zondag 9 december

11:00                      Opening

11:15 en 12:30       Popkoor La Poko uit Laren

13:45 en 15:00       Larens muzikaal trio Sing it!

Van 11:00 tot 17:00 zal er muzikaal entertainment worden verzorgd door Hans Roerdink.

------------------------------------------------------------------

Popkoor La Poko

 “De koorleden van La Poko kijken er naar uit om tijdens de kerstfair hun nieuwe kerst repertoire te laten horen. Ineke Agaart is hun dirigent en zij worden begeleid door Jan Jaap Nuiver.”

-------------------------------------------------------------------

Larens muzikaal trio Sing it!

Sing it! is een Larens muzikaal trio bestaande uit Inge Broer, Sabine Lans en Myrthe Varenbrink. Sing it! kenmerkt zich door het meerstemmig zingen, a capella of onder begeleiding van piano en/of gitaar. Diverse popnummers worden in een nieuw jasje gestoken en in het repertoire passeren onder andere nummer als "Bad moon rising" van CCR en "Oceaan" van Racoon de revue. Sing it! leent zich bij uitstek voor allerlei gelegenheden, zoals verjaardagen, (kerst)vieringen, feesten, partijen en/of ceremonies.

------------------------------------------------------------------

Hans Roerdink

Hans Roerdink is al bijna 40 jaar actief als muzikant op 'feesten en partijen' en weet er altijd de stemming in te brengen. Hans treed op als zanger waarbij hij zichzelf op keyboard begeleid. Ook speelt hij enkele nummers op trompet. Het repertoire is zeer afwisselend; van luisterliedjes en sfeervolle achtergrondmuziek tot meezingers en hits uit de jaren 70 tot nu.  Speciaal voor de Kerstfair gaat hij ook enkele sfeervolle kerstnummers spelen. Meezingen en dansen mag altijd!