main
image1 image2

Velvett Grass

Velvetgrass zorgt voor een prachtig gazon terwijl u zelf nooit meer hoeft te maaien d.m.v. kunstgras of een maairobot

Bathmen – Er zijn dit voorjaar weer een aantal interessante veranderingen te melden. Velvetgrass kijkt vooruit en probeert ieder jaar te vernieuwen. Zo zijn er nieuwe contracten afgesloten met producenten van kunstgras waardoor er een breed assortiment is ontstaan. De nieuwe modellen maairobots zijn stiller, sneller en ook nog eens veiliger. Wilfred Markvoort, eigenaar van Velvetgrass legt uit wat de belangrijkste veranderingen zijn.

Kunstgras            
Doordat we al ruim 12 jaar ervaring hebben en daarmee 1 van de eerste bedrijven zijn in Nederland die zich richt op particuliere tuinen en andere landscape toepassingen, zijn wij ieder jaar weer in staat om de nieuwste soorten kunstgras in ons assortiment te hebben. Kunstgras met een hele natuurlijke uitstraling en een hele sterke vezel. Je kunt er gerust 2 maanden een zwembadje op zetten in de zomer. De vezels zijn zo weer overeind te borstelen. 

Maairobots          
Ze worden door steeds meer mensen ingezet om het gazon te maaien ter vervanging van de traditionele loopmaaier of zitmaaier. Maairobots zijn ondertussen zo populair dat steeds meer fabrikanten van traditionele grasmaaiers zich gaan richten op deze volledig automatische robotmaaiers. Volgens Markvoort is het succes van de maairobot simpel te verklaren. Veel mensen die door fysieke klachten niet zelf meer kunnen maaien en mensen die geen tijd hebben om regelmatig te maaien zien in een maairobot de ideale oplossing. Voor het milieu is het ook nog eens veel beter want je hebt geen uitstoot meer van uitlaatgassen. Daarbij krijg je door het maaien met een robot ook nog eens een mooier en voller gazon.

Er zijn momenteel 2 merken maairobots die met kop en schouders boven alle andere merken uitsteken. Wilt u weten welke 2 merken dat zijn neem dan contact met ons op. Velvetgrass vertegenwoordigt het merk Robomow in deze regio. Op de vraag waarom een dealerschap met Robomow is aangegaan volgt een logische verklaring. Robomow heeft al ruim 20 jaar ervaring, is zeer sterk met robuuste stalen messen, waardoor zelfs lang gras in een weiland gemaaid kan worden.

 

Omdat in veel tuinen bomen en struiken staan is het van belang dat er met stevige stalen messen gemaaid wordt net als bij traditionele grasmaaiers. Ondanks de sterke messen en krachtige motoren wordt Robomow gezien als 1 van de veiligste maairobots. Bij ieder obstakel die hij tegenkomt stopt de machine gelijk en staan binnen een seconde de messen stil. Bij veel andere merken stopt de machine wel maar blijven de messen doordraaien. Robomow is zo in te stellen dat hij eerst de randen maait en doordat hij als enige maairobot buiten zijn wielen maait hoeft men zelfs geen kantjes meer te knippen. U krijgt er gratis een Robomow app bij waarmee de robot heel eenvoudig is in te stellen. Er is al een basismodel voor € 699,-

Kijk voor meer info op:

www.kunstgrasspecialist.nl

www.maairobotspecialist.nl

Velvetgrass

Looweg 68 Bathmen

06-270.577.64