main
image1 image2

Expert Boeijink Lochem
Kijk op! https://www.expert.nl/winkels/lochem
Apparaat stuk? 
Bel Expert Lochem reparatieservice Dat is balen! Is de oven, koelkast of misschien wel de televisie stuk? Bel ons, kom langs of vul het reparatieformulier in op de website. Wij streven ernaar om binnen 24 uur het probleem voor je te komen oplossen. Veel gestelde vraag of je ons ook mag bellen als het apparaat niet bij ons is aangekocht? Jazeker! Dat vinden wij geen probleem.
 
Vakkundige installatie van Expert Lochem 
Eindelijk die nieuwe geluidsinstallatie van Sonos, koelkast van Smeg of wasmachine van Miele aangeschaft. Maar dan moet het nog op maat worden ingebouwd. Dat is vakwerk! Daar helpen wij jou graag bij met onze inbouwinstallatieservice. Onze monteur brengt de aankoop thuis op een moment dat jou het beste schikt. Het huidige inbouwapparaat wordt gedemonteerd en het nieuwe inbouwapparaat zal worden geplaatst. Bij de inbouw van Tv’s en home cinema sets zal onze monteur dit zelfs installeren en uitleggen! Oude apparatuur waar je niks meer mee doet kunnen we kosteloos meenemen. Net als het verpakkingsmateriaal zullen we dat verantwoord recyclen. Andere speciale wensen kun je altijd kenbaar maken bij ons in de winkel!
 
Apparaat stuk? Bel Expert Lochem reparatieservice 
Is de oven, koelkast of misschien wel de televisie stuk? Bel ons, kom langs of vul het reparatieformulier in op de website. Wij streven ernaar om binnen 24 uur het probleem voor je te komen oplossen. Veel gestelde vraag of je ons ook mag bellen als het apparaat niet bij ons is aangekocht? Jazeker! Dat vinden wij geen probleem.
 
Gratis leverservice bij aanschaf van een apparaat!
Wij zijn echt niet de moeilijkste hoor! Want als je bij ons een nieuwe wasmachine, droger of wellicht een vaatwasser hebt gekocht dan bezorgen wij het ook netjes thuis. Op een moment dat het jou het beste uitkomt. Bij het maken van de afspraak houden we rekening met een aantal praktische zaken zoals: levering binnen 24 uur, bezorging op een etage en of het oude apparaat ook afgevoerd moet worden. Want dat doen wij ook probleemloos, vraag naar de mogelijkheden
 
Keukenrenovatie goedkoop en deskundig! Een oude keuken met weinig kosten weer als nieuw? Dat kan! Met de Expert Keuken renovatieservice. In onze winkel hebben we een showroom opstelling staan met een groot aanbod aan inbouwapparatuur. Wij leveren uitsluitend inbouwapparatuur van de grote gerenommeerde merken als bijvoorbeeld Miele, Bosch en AEG. De panelen van jouw huidige keuken kunnen we spuiten in een nieuwe kleur of houtmotief. Wij komen gratis en vrijblijvend bij jou thuis de keuken opmeten en maken dan een offerte op maat.